Ciao! - Reisverslag uit Rome, Italië van Ashley Metzelaar - WaarBenJij.nu Ciao! - Reisverslag uit Rome, Italië van Ashley Metzelaar - WaarBenJij.nu

Ciao!

Door: Ash

Blijf op de hoogte en volg Ashley

25 Mei 2007 | Italië, Rome

Ciao Schatjes!
Alles goed daar? Hier zie ik eindelijk een einde komen aan het schoonmaken... T is echt niet leuk. Nu hebben we 5 families...morgen weer 9 aankomsten. Erg gezellig op de camping. 5 maanden in een tent slapen is echt relaxt...en echt gezellig. Zit met mensen van Eurocamp in de living area dus dat is erg leuk en goed voor mijn engels;). Verder heb ik nog niet veel meegemaakt. Bruin ben ik nog niet! Binnenkort wat leuke fotootjes. Dikke KUs Ash

• 25 Mei 2007 - 20:04

Oh Jaaa:

laat ff wat leuke berichtjes achter...;) Kuzzzz

• 25 Mei 2007 - 21:07

Peter:

Heej ash, oud feestbeest van me ;)

Alles goed daaro in Italië?? Is het net als in spanje ook zo'n mooi weer?
    Hoe is het op je stage? Leuk of wil je nu al weer naar huis ;)

Zit nu lekker te zuipen en gaan zo stappen in dit gezellige koude nederland :P

M'n stage is best leuk, de dagen gaan best snel voorbij!!

Ik hoop dat je een leuke tijd hebt daar, en ik spreek je snel weer!!

Dikke kus,
    Peter.

• 26 Mei 2007 - 08:34

Rob:

goed gedaan ouwe reus lekker makkelijk zodat misschien mams er ook wat op kan zetten....geen nieuws hier

• 26 Mei 2007 - 09:21

MPF.Hokke !:

Hey!! Wijfiee :D

Alles Bon In Italië.
    Nou Hier Was Het Een Paar Dagen Relaxt Weer, Alleen Overtreft Natuurlijk Ni Het Weer Bij Jou. :(
    Nou Wat Heb Je Allemaal Beleeft.
    En Verlang Je Al Weer Naar Huis En Na Mij:P
    Ik Heb Vorige Week Zaterdag Ongelukt Gehad Met De Mobiel Van Me Ouwe Heer.:shock: 2 Anties Op De Scooter In De BeatrixStraat. Vlogen Over De Moterkap. Was Weer Feest :(
    En Gister Was Het Luilak, Dus Was Weer Eens Een Zuip Festijn Overal.
    Vandaag Emperium Ergens In Het Zuid-Oosten Daz Een Festival. Maandag Hebben We Ook Weer MeidenMarkt @ Schoorl, Dus Het Feest Kan Weer Beginnen. :?: Brain Error.
    Nou Wijfie Ik Wens Je Een Fijne Tijd.
    Have Fun @ De SLETcamp :D
    Ben Benieuwd Hoe Het Daar Is Ik Hoor Het Wel Een X Met Je Schaarse Vrije Tijd :p

Nou Hele Dikke Kus BeBe

x.X.x LuF

MPF.Hokke.

• 26 Mei 2007 - 15:41

Joop :

hey Asjesllie!

Alles goed in het mooie venettië?
    Leuk hoor die mail van je, dat met de beacbar was toen ik er was precies hetzelfde....!
    Al wezen stappen in Lido de Jesolo?
    Wel ff wat fotos plaatsen hoor! ben benieuwd naar je team enzo!

Veel plezier en tot snel weer!

X Jeroen

• 26 Mei 2007 - 16:44

Loes:

Hey moppie!
    Eindelijk klaar met die schimmeltenten? Ik zit eigenlijk te wachten op foto's! Wil natuurlijk wel weten waar ik op vakantie ga;) Maandag 25e kom ik aan en ga 14 juli weer weg.. Dus boek maar n plekkie t/m 21 juli.. die nemen je pa en nigie over! K ga morgen naar de kermis in t veld.. Zal mij benieuwen! Hoe was je oerbrood? :P Nog gevonden? Nja ik hoor wel weer van je! XXX Love You!

• 28 Mei 2007 - 11:39

Glopje:

Nou lekker hoor hier weer eens een zooitje pisweer gisteren naar het odp voetbal geweest nigel is 2e geworden met zijn team. Het blijft hiet nog wel ff slecht, heb je al gereserveerd???Nou kuzz uit den helder en tot juli....

Op google earth kan je camping niet vinden ik zie er wel drie naast elkaar is het de middelste soms?

• 29 Mei 2007 - 10:11

Angelique:

He wijffie,

Het is daar dus wel gezellig!! Ja, je moet ons wel ff wat foto's sturen zodat we een beetje een idee hebben waar je zit. Hier veranderd er weinig gewoon het normale leven. Ben nu bezig met de vakantie te zoeken en boeken, dus dat is altijd goed.

Rustig aan en nog veel plezier maar dat moet lukken!!!!

Dikke kus,
    Angelique

• 01 Juni 2007 - 14:50

Hee Coby!

Hoe gaat het met je tussen al die Italianen :P Je zal wel blij zijn als je eindelijk klaar bent met die tenten schoonmaken!

Ik dacht ik stuur even een berichtje, want ik heb er zelf weinig tijd voor gehad. Mijn stage is erg druk, maar wel heel leuk. Was eigenlijk ook nog wel erg benieuw hoe je management is afgelopen??? of is het TE erg om te vertellen, zal wel niet :)

Nou heel veel plezier daar en ik hoor weer van je!!!

Kusjesssss Tessa

• 02 Juni 2007 - 09:15

Kristy:

Hey lieverd!!
    Oma en ik missen je nu al hoor :D
    maar ben blij om te horen dat je het naar je zin hebt :) we missen je wel hoor met stappen, vooral vandaag (DAG VAN DE MUZIEK!!) maarja dat halen we wel weer in als je trug komt!
    NOu lieverd, spreek je gauw!
    Kus kris

• 02 Juni 2007 - 19:19

Nel En Paul:

Hoi Ashley, we hebben je site gelezen
    nog niet zo heel veel stond er op maar
    wel heel erg leuk. En voor jou inderdaad erg makkelijk. Nou wij wensen je in indergeval heel veel plezier en zullen af en toe je site even openen om te kijken of er nog leuke foto`s op staan.

Groetjes de vissertjes

• 04 Juni 2007 - 19:58

Glopje:

Me telefoon is kapot dus het wordt ff moeizaam communiceren want alle adressen enz staan niet op de sim helaas. Je kan mij nog wel bereiken hoor heb een tijdelijk toestelletje uit de bak gevist.. volgende week komt mams al heb je al gereserveerd? en wat kost die grap haha groetjes uit een zonnig den helder

• 06 Juni 2007 - 16:03

Jennifer:

Hey Ash,

Vermaak je je nog een beetje. En zijn er een beetje leuke beachboy's.

Groetjes Jennifer

• 06 Juni 2007 - 18:03

Ash:

Heeey Schatjes wat lief dat er al zoveel berichtjes zijn...Nou ik weet niet eens waar ik moet beginnen! T gaat hier allemaal perfecto. Vanaf nu veel vrije tijd alleen aankomstdagen wel druk. Allemaal schnitzels in deze periode... die lullos hebben altijd wel wat maarja daar doe je weinig aan. Van de week goed weer gehad maar vandaag weer bewolkt. Ik hoop dat het daar lekker weer is, maarja natuurlijk niet te gek want ik moet de bruinste zijn als ik terug kom dat snappen jullie natuurlijk wel! :P:P We zitten elke avond gezellig met zijn allen en ik wil echt nog niet naar huis Gelukkig maar. Volgende week komt mams:D Dus dat wordt ook ff partyen. Ben van plan om zondag met Wietske naar VEnezia te gaan. Alleen het geld zit niet echt mee. Financiele crisis dus als er iemand geld over heeft voor het Ashley FONDS graag! :P Grapje. Oh ja ben nog niet uitgeweest in Lido ben wel ff naar EMpire geweest (discotheek)met een busje opgehaald wat een service:P Was alleen erg rustig en duur. Maar voortaan mogen we gratis naar binnen als we onze naambadge laten zien en als we voor ze gaan flyeren...Nou geen probleem dat scheelt weer 10 EU per week.

MENSEN IK HEB MIJN MANAGEMENT GEHAALD! EEN 6.6 MAARLIEFST dus heb iig mijn diploma als ik mijn stages ofgerond heb.
    Jippieeee

Oh ja MArco (mijn regional assistant) heeft ontslag genomen het werd hem allemaal te veel dus nu hebben we 2 invallers. Wel klote want die man was zo leuk! T is een beetje een zooitje aan de adriatische kust...er zijn overal te weinig couriers en te veel problemen maar op Ca PAsquali gaat het allemaal goed gelukkig.

JEROEN IK MIS JE! EN MARLOES IK BEN ZO BLIJ DAT JE KOMT! :D

Loes ik heb geen oerbrood gegeten...kwam alleen ff niet op het woord. hihi ik weet niet eens meer waarom maar Wietske en ik hebben wel meer van die idiote gesprekken, Gek wijf.

NIGIE gefeliciteerd met je 2e plek...Ben happy voor je volgend jaar kom ik zeker een keer naar je kijken BELOOFD!

Pap ik heb gereserveerd voor jullie allemaal duz don't worry. en je moet Ca Pasquali op gewone google opzoeken. En waarom moest je hem opzoeken dan, of wou je heb gewoon op je gps hebben? Nou hoor het wel.. Kuzzz Love You. Maar mijn camping zit tussen Cavallino en Mediterraneo.

Hey Tessie ja management ben ik erg blij mee! Ben blij dat het leuk is op je stage! hoe vind je die verkoopgesprekken? En mag je al boeken? Leuke Collega's? Love You Kus

Heey Kris! Ja zorg je wel een beetje goed voor Omie? Ik mis jullie en als ik terug kom gaan we weer lekker stappen! Geef oma een dikke kus van me! Love you Xxx

Enne marlo doe je rustig BEBE? Groetjes aan Pa en Ma en aan TEs TnX voor je berichtje lief Dikke Kus

Heey Jen ja er is een leukertje hier hij heet Jesper en t is een Deen. Werkt voor een organisatie Oster Lindet. Xxxxxxxx Groetjes aan Jef en Jes en aan Mams en die Augurk:P

Lieverds ik zal ff kijken of ik foto's kan plaatsen heb namelijk nog maar 9 minuten maar kijk wel ff!
    Sorry dat ik zo lang niet gereageerd heb maar t is gewoon Druk.
    Dikke KUs ! Ash

• 06 Juni 2007 - 21:52

Glopje:

Eindelijk de lang verwachte beelden!! Pirates 3 was leuk denk dat er nog wel eentje komtLoes is twee keer naar de wc geweest onder de film lol,net weer thuis groetelz en tot snel.(neem de film wel mee kan je hem op de laptop bekijken.XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

• 07 Juni 2007 - 07:11

Loes:

hey! Alles goed? lekker nuttige info van je pa dat ik 2 x naar de wc ging! haha.. Mja leuke foto's Ash! Die tenten zien er goed uit! Wij gaan ook nog n keer naar venetie toch? Zaterdag gaan we waarschijnlijk in schagen uit en zondag naar Bloemendaal, daar is een feest ofso.. NJa ik hoor binnekort wel weer wat van je! LOVE YOU! MIS JE! xxx

• 07 Juni 2007 - 18:01

De Luyckxjes:

Hoi kanjer, gefeli he dat je management gehaald hebt. Kan er zo van genieten foto's met tentjes ha ha. Veel plezier daar he. Oja 4 uur soepie!!!!

• 10 Juni 2007 - 07:21

Nel En Paul:

Hoi Ash, Leuk die foto`s zo te zien heb je het wel naar je zin. kijken af en toe naar je site of er nog nieuwe foto`s op staan.
    Groetjes

• 10 Juni 2007 - 07:40

Augurk:

Hoi Ash
    Gefelicifapstaart met het behalen van je cursus,is alles naar wens daar in Italie en gaat alles met jou goed. Hier is het weer wat minder maar het begint te komen. Veel plezier verder Groetjes Augurk.

• 12 Juni 2007 - 19:34

Kapitein Geeloog:

hey wijffie
    hoest ermee??
    klinkt allemaal weer gezellig.
    nou ik maak niet zoveel mee.
    ik werk samen met dominique en daphne bij julianabeach. :)

en ik loop nog steeds stage bij Fairfood.
    Ben gelukkig over 2 weekies klaar.
    Ben druk aan het solliciteren voor iets vast na de zomer.

nou wijffie we bellen
    dikke kus tessa

• 13 Juni 2007 - 16:22

Suus:

Hey ashie
    leuke foto's! gefeliciteerd met het halen van management.heb voor die management toets ook een 6.6 gehaald. alleen beetje jammer dat ik nu gemiddeld 5.2 sta en dus nog 1 toets moet doen.Mijn stage gaat wel. moet met z'n headset op de hele tijd boekingen maken. echt helemaal gek word ik ervan!! maar op zich wel leuk. Ik heb al best veel boeking voor je camping gemaakt!!dus je hebt weer wat te doen.

Veel plezier!( dat moet wel lukken denk ik)
    en ik hoor wel weer van je!!
    Dikke kus
    Suus

• 15 Juni 2007 - 17:10

Kriz:

Hey lieverdd!!!:D
    hoe staat het ervoor daar? Eindelijk een beetje opgehouden met dat klote weer? Jij had het gehad en toen waren wij aan de beurt in ons kikkerlandje ;) Vermaak je je nog een beetje? ik hoorde van je oma dat je moeder nu bij je is en dat loes ook gauw komt? dat is zeker gezelligs :D maak er een toffe tijd van, en laat weer eens wat van je horen via een mailtje! Dikke kus en liefs kris

• 19 Juni 2007 - 06:02

BeBe ;):

Hey,... Wijfie

K Vnd Et Dikke Shit Dat J FF Belde.
    J Kan Altijd Bllen Als J Een Luisterd Oor Nodig Hebt :!:
    Foto's Zien R Leuk N Gezellig Uit :!::!:
    Heb J Nog Wat Boeiendz Meegemaakt :?:
    N Bevalt Et SchoonMaken Nog :?:
    N Nog Een Beetje Druk,..N Hoe Was Et Met Mams :?:
    K Mis J Wel W Waren Dit Weekend Naar DefQon 1 N Naar J'pop,.. (Foto's @ PartyFuck) Was Ook Weer Dope Shit.
    Met Dope Bedoel K Dikke N Geen Drugs.;):P
    N D Waerdse Tempel @ HHW Waren We Vrijdag Heen Et Zag R Ook Netjes Uit.
    Nou K Hoop Dat J J Daar Blijft Vermaken

• 19 Juni 2007 - 20:59

Loezoe:P:

Hey moppie!
    Alles chill pissebed?
    Wanneer laat je weer een bericht achter? Ik heb vandaag ff inkopen gedaan voor m`n vakantie want k kom al over 6 DAGEN !!! :):) Sven heeft ook een enorme koffer gekocht die ik meeneem:P Dus als ik nog wat mee moet nemen voor je moet je t ff zeggen.. Is t nog een beetje gezellig met mams? Lekker veel uit eten geweest en geshopt? Ik ga wel ff bij dr langs vrijdag als ze thuis is ;) Zaterdag is t jazz weekend trouwens...K heb r zin an!! K moet nog 1 x naar school morgen dan heb k lekker vakantie!
    Nja K bel je deze week nog wel ff..
    Veel plezier nog even met je ma! Doe dr de gr!
    Luf you! MIS JE!!
    Tot snel!
    xxxxxx Kus

• 19 Juni 2007 - 21:09

Jet:

Hoi Ash,
    Heb samen met Loes V&D leeggeplunderd,
    we hebben nog op de valreep een string erbij moeten doen voor de miles.HI,HI.
    Hebben ze daar nog lekkere capuccino?
    Ben je de pizza's nog niet zat? Met ons
    alles prima, alleen Maarten moet nog slagen! Hoop het wel! Pas je goed op je moeder? En zorg voor een leuke vakantie voor Loes en jezelf hè?
    Ciao, Jet.

• 25 Juni 2007 - 17:37

Don:

Hey ash, zo te horen gaat het goed met je en ben je aan het genieten ondanks het schoonmaken ;) leuke foto's ik hoop alleen dat sami dronken is anders kan ik niet begrijpen dat hij dat zou toelaten:P
    hier is het ook puur genieten, jazz weekend is weer achter de rug en dat was echt heel gezellig :D ik was zaterdag om kwart over 8 thuis van me werk en ging ik samen met me vader om 9 uur nog naar het zwembad om een toernooi te spelen van waterpolo, maar vervolgens niet naar huis gaan om te slapen, nee doorgaan met leroy's verjaardag en pas om 1 uur in je bed liggen kleine 40 uur niet geslapen. niet helemaal aan te raden :P
    voor de rest gaat alles ze gangetje over 2 weken moet ik afdansen dus het wordt spannend ;)

voor de rest hou ik het allemaal op een laag vuurtje dus valt weinig te melden ;)
    naja

dikke kus
    Don

• 27 Juni 2007 - 23:28

De Luyckxjes:

Hoi Ash daar ben ik dan gister je moeder haar verjaadag gevierd, keurig op tijd naar huis ja ze leert het wel!
    Leuk de fotos zal je wat meer mailen Dikke Kus Van Soepie

• 30 Juni 2007 - 22:55

Martina:

hoi ashley, vermaak jij je een beetje op die camping, zie weinig italiaanse boys op de foto's, heb je zeker geen tijd voor? of heb je alweer een vast vriendje thuis? geniet er van he meisje!!!!groetjes je tante

• 02 Juli 2007 - 21:41

Glopje:

Kom eraan beladen met chips en andere goodies die onmisbaar zijn...tot donderdag

• 04 Juli 2007 - 08:52

Ash:

Heey lieverds! sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen! De laatste tijd wel een beetje een dipje hier. Al mijn collegas blijven maar een half seizoen dus iedereen gaat weg half juli. Baal wel maarja er komen weer nieuwe mensen! Hopen dat daar nog een beetje leuke mensen tussen zitten.Loes is hier nu dus het is erg gezellig. Mijn vader en broertje komen morgen ook. Wat dat betreft heb ik zoveel mazzel. Bijna niemand hier wordt bezocht door fam. en vrienden, ik wel 4 x! De laatste tijd verder weinig meegemaakt. Elke dag is hier hetzelfde...Ik heb geeneens besef meer welke dag het is! Ik hoop dat jazz weekend leuk was! Ik heb jullie allemaal enorm gemist. Ik denk nou iedereen is te jazzen dus dan ga ik maar even uit in Empire (discotheek) NOU DAT WAS GEEN GOED PLAN! Er werd namelijk de hele avond ROCK gedraaid. Er liepen allemaal weirdos rond met skinny jeans en gekke haren. (ik dacht dat Italianen modebewust waren maar deze categorie blijkbaar niet haha) DUs deze avond was niet zon suc6. Gister Lekker een film gekeken in tent van Eurocamp. Zo relaxed! Vandaag maar weer even strandje denk ik. HEt weer is goed.
    Met mama was het erg gezellig. Was zo blij dat ze er was, (de tranen stonden in mijn ogen dat ik haar zag!) We zijn nog een avondje met zijn allen uit geweest naar SOund Bar...Dat is echt een hele mooie buiten bar. Nou de tijd ging zo hard het leek wel of mams hier voor 2 dgn was, toen moest ze alweer naar het vliegveld. Ik moet zeggen het was erg raar om haar weg te zien gaan, normaal is dat natuurlijk niet zo, normaal weet je dat je ouders thuis zijn, en dat jij weggaat. Maar ja ik overleef het wel. IK kijk erg vooruit naar het hoog seizoen, dan wordt het hier was drukker en is er wat meer te beleven. Heb alles nu wel zon beetje gezien hier (qua uitgaan dan). Jammer dat alles hier zo ver uit elkaar ligt.

Hey jet wat leuk dat je wat geschreven hebt! Ja de cappucino is erg lekker, maar ik drink toch meer vodka fragola hier haha. De pizzas komen inderdaad een beetje mijn neus uit en de pasta helemaal. Dus nu een beetje hollands koken de laatste tijd. (Al betaal je hier snel 5 euro voor een stuk kip) Loes is er natuurlijk nu, we hebben het erg gezellig!
    Groetjes aan Ton en Maarten en TIm, en zonde dat maarten zijn Examen niet heeft gehaald! Hij gaat nu wat anders doen toch? Kus XXX

HEyy Soepies! Nou wat goed, dus het was geen zuip zooitje? Ik vind dat ze het gewoon in het weekend moet vieren maarja dan heb je natuurlijk jazz weekend, iedereen zal wel gaar zijn geweest! Lijkt me leuk. Groetjes Kuzzzzz Ash

Het martien! NEe heb gelukkig geen vriendje thuis! Hier ook niet, doe het rustig aan,;P JA de italianen zijn erg leuk maar hier op de camp site valt het tegen. Lief dat je nog aan me ged8 hebt! Dikke Kus Ash

• 14 Juli 2007 - 19:38

Ash:

Heey coby's nou hier nog wat nieuwe fotozz. Paps is zolief dat ie even ruimte voor me gekocht heeft voor 100 extra fotoz dus das mooi! Hier verder alles oke alleen zie ik dat jullie geen berichten meerplaatsen. Heb me pa voor jan lul ruimte gekocht lekker weer hoor. Kan wel zien dat jullie me missen. HEHEE. Nou weinig nieuws verder, ja gister ff naar schuim party geweest t was echt tof. En ben nog naar venetie geweest. De fotoz volgen nog. Laat is ff wat leuks achter, en post zou ik ook wel leuk vinden:P Mis iedereen! Moet nog 3 maanden! maarja, auf wiedersehen dan maar weer. Dikke Kus Ash.

• 19 Juli 2007 - 07:57

BeBe:

Hey Wijfieeee.

Alles Goed
    Eindelijk Wat Meer Picca's
    God A Loos
    Het Moch FF Duren, Maar Zijn Cker Leuke Picca's Geworden.
    Nigie Wou Cker Ni Op D Pic. :D Standaart.
    Hoe S Het Verder Met J.
    S Het Nog Druk Of Ni.
    Hoorde Ook Al Van Een Andere Meid Dat Het Weekje Fucking Poep Weer Was.
    Dus Mocht J Cker FF Moppen:P
    N Zie Dat J J Uitstekend Vermaakt.
    Nou Wijfie Succes, N K Zie J Nog Wel.

Big Kissis N'd LuFzZ

BEBE

• 28 Juli 2007 - 16:30

Martin Hokke:

Hallo,
    Ik heb je site van Marlo gekregen. Dus ik plaats maar meteen een berichtje.
    Hoe gaat het met je? Heb je het nog naar je zin daar in Italie. Een half jaar is toch wel lang denk ik. Hier gaat alles zijn gangetje. Loes loopt weer in het gips en ik maak heel veel uren op de ambulance. Ik ben nu ambulance-chauffeur en verder maak ik mijn uurtjes nog op de dierenambulance. Dus ik heb wel druk
    Verder hoop ik dat het met je goed gaat en dat je het verder nog naar je zin hebt
    (trouwens hier is het takkenweer)

Kus
    Martin

• 31 Juli 2007 - 21:33

De Soepies:

Heey Ashy hier eindelijk weer een bericht van de soepies alles lekker daar , je heb wel een stuk beter weer als hier maar goed,vandaag naar amsterdam geweest Sam de wallen laten zien was fun en hopen dat ook wij morgen naar het strand kunnen !! Voor de rest hier alles heel lekker en voor jouw ook lekker dat je vader en broertje en nu je moeder met jo er is dat breekt toch weer effe. Ash iedereen de Groetjes zoen van de Soepies

• 08 Augustus 2007 - 14:49

Tessa:

Hee Ashie! Hoe is het met je? Ik heb je echt lang niet gesproken, ik heb het zelf ook heel erg druk. Ik zit nu op mijn stage op het reisbureau en het is nu even rustig, dus ik dacht ik stuur je weer eens een berichtje. Eerst kon ik je site niet meer vinden, maar ik heb hem nu eindelijk weer gevonden! Maar hoe is het, hoe is het uitgaan en hoe is je stage zelf? Aan de foto's te zien is het heel erg leuk daar en je bent ook lekker bruin geworden joh! Wel leuk dat je vader, moeder, broertje en Loes nog langs waren geweest. Nou, ik hoop dat je mijn berichtje leest en dat ik weer wat van je hoor, want ik ben wel benieuwd. Nou meis, ik mis je wel heel erg hor. Als je weer thuis ben moeten we snel weer even af spreken om lekker uit te gaan!

Liefs Tessa

• 15 Augustus 2007 - 09:41

Kapitein Geeloog:

hey wijffie
    leuk je gesproken te hebben op msn.
    ik dacht: ik ga meteen je pics checkuh.
    ze zijn errug leuk!!!!

op mijn partyflock komen de pics van mijn vakantie met de boot. weet niet wanener ze erop komen maar ik ga ermee bezig.

verder hoop ik dat de dagen snel gaan zodat je weer snel thuis bent.
    zal ff kijken voor een home sweet home party:P

ennuh neem je leuke souvenirs mee:)
    ik hoor snel van je wijffie
    love u
    kus tessa

• 07 September 2007 - 11:58

Tessa:

opa's adres heb ik naar je partyflock gestuurd